12 kusů Těsto: 500 g hladké mouky 250 g másla 250 g jogurtu 1 ks vejce M 24 g prášku do pečiva 10 g soli 1 g pepře Náplň: 100 g másla 100 g oloupaného česneku 150 g choriza Bylink...
Slané pečení
Špaldové housky se sádlem
Postup Do mísy navážíme obě mouky a sůl a zamícháme. Poté přidáme droždí a vodu a zamícháme, dokud není všechna tekutina vsáknutá. Teprve poté přidáme sádlo a hněteme asi 10-12 minut, dokud nezískáme...
Kynutý chléb
Postup První den uhněteme hodně tuhé těsto, kvásek biga. Necháme dobře přikryté, nejlépe kuchyňskou fólií, v pokojové teplotě přes noc, ideálně 16-18 hodin. Nůžkami vykynutý kvásek rozstříháme na men...
4 položek celkem