Ať svítí slunce, prší nebo chumelí. Ať vstáváte brzy, nebo milujete si pospat… Vychutnejte si své snídaňové rituály s vlastním domácím snídaňovým pečivem! Chce to jen pár maličkostí. Zvládnout procesy...
Kurzy

Kurzy pečení
Zdokonalte se v pečení a posuňte svoji dovednost na novou úroveň. Rád se s vámi osobně potkám na mých kurzech v Gourmet Academy v Praze. Na všech mých kurzech se můžete těšit na nevšední pojetí tradičních receptů, skvělou atmosféru, perfektní zázemí, vychlazené prosecco i kvalitní čaje či kávu. Účastníkům se s mým týmem vždy stoprocentně věnujeme, prostoru pro rady a dotazy je proto vskutku dost. Kurzy jsou pro úplně všechny – zkušené i nezkušené. Přijďte si se mnou zapéct, těším(e) se na vás!
Na tartaletkách je boží úplně všechno. Jemně křupavý korpus vyladěný tak, že chcete pořád víc. Víc té rozpadavé,...
Větrník, brambora, a jablečné taštičky … Dotřetice všeho dobrého! Josef Maršálek přichází už se třetím pokračováním oblíbeného kurzu moderní české cukrařiny, aby vám vyrazil dech dezerty inspirovaným...
Francouzskou cukrařinu si všichni spojujeme hlavně s čokoládou nebo křehkostí sněhového a odpalovaného těsta, ale byla by chyba zůstávat třeba jen u eclairs nebo makronek. Pojďte vzít tentokrát košík ...
Frgály, dvojctihodné koláče a donuty … Pokud jen trochu znáte cukrářskou práci Josefa Maršálka, víte to o něm – stejně jako miluje domácí českou a moravskou...
Člověk by měl snít a své sny si plnit… Josef Maršálek snil o cukrařině tak dlouho, až se stal naprostou špičkou ve svém oboru. A snít nepřestal ani dál a nedávno uvedl na trh naprosto exkluzivní značk...
Další kurz, kde si užijeme živé těsto. Zjistíte, jak o takové kynuté těsto s láskou pečovat, jak s ním zacházet i experimentovat, kam vás „pustí“ a kde je třeba tomuhle nadýchanému živlu nastavit mant...
Zatím jste si s kynutým těstem spojovali leda tak buchty od babičky? Máme to tak skoro všichni. A taky si o kynutém pečení myslíme, že už je passé a tak trochu „retro“. Ale na tomhle kurzu zažijete úp...
Punčový dort, pařížské rohlíčky, kremrole Každý máme své oblíbené české cukrářské kousky, že? Pokud k těm vašim patří punčák, pařížské rohlíčky a kremrole, díváte se právě na ten nejsprávnější k...
Indiánky, laskonky a mramorovaný chlebíček … Pamatujete si je z dětství, tradiční chutě z českých cukráren? Růžoví super sladcí indiánci, ořechové laskonky, mramorové chlebíčky? Tak teď vše...
Pojďte se mnou objevovat slané kynuté pečivo. Jako přílohy k salátům, na svačiny, brunche, pikniky i na party bude naprosto perfektní. Inspirované chutěmi celého světa vás nikdy nebude nudit. M...