Kurzy

Kurzy pečení
Zdokonalte se v pečení a posuňte svoji dovednost na novou úroveň. Rád se s vámi osobně potkám na mých kurzech v Gourmet Academy v Praze. Na všech mých kurzech se můžete těšit na nevšední pojetí tradičních receptů, skvělou atmosféru, perfektní zázemí, vychlazené prosecco i kvalitní čaje či kávu. Účastníkům se s mým týmem vždy stoprocentně věnujeme, prostoru pro rady a dotazy je proto vskutku dost. Kurzy jsou pro úplně všechny – zkušené i nezkušené. Přijďte si se mnou zapéct, těším(e) se na vás!
Ať svítí slunce, prší nebo chumelí. Ať vstáváte brzy, nebo milujete si pospat… Vychutnejte si své snídaňové rituály s vlastním domácím snídaňovým pečivem! Chce to jen pár maličkostí. Zvládnout procesy...
Na tartaletkách je boží úplně všechno. Jemně křupavý korpus vyladěný tak, že chcete pořád víc. Víc té rozpadavé,...
Větrník, brambora, a jablečné taštičky … Dotřetice všeho dobrého! Josef Maršálek přichází už se třetím pokračováním oblíbeného kurzu moderní české cukrařiny, aby vám vyrazil dech dezerty inspirovaným...
Francouzskou cukrařinu si všichni spojujeme hlavně s čokoládou nebo křehkostí sněhového a odpalovaného těsta, ale byla by chyba zůstávat třeba jen u eclairs nebo makronek. Pojďte vzít tentokrát košík ...
Frgály, dvojctihodné koláče a donuty … Pokud jen trochu znáte cukrářskou práci Josefa Maršálka, víte to o něm – stejně jako miluje domácí českou a moravskou...
Člověk by měl snít a své sny si plnit… Josef Maršálek snil o cukrařině tak dlouho, až se stal naprostou špičkou ve svém oboru. A snít nepřestal ani dál a nedávno uvedl na trh naprosto exkluzivní značk...
Další kurz, kde si užijeme živé těsto. Zjistíte, jak o takové kynuté těsto s láskou pečovat, jak s ním zacházet i experimentovat, kam vás „pustí“ a kde je třeba tomuhle nadýchanému živlu nastavit mant...
Zatím jste si s kynutým těstem spojovali leda tak buchty od babičky? Máme to tak skoro všichni. A taky si o kynutém pečení myslíme, že už je passé a tak trochu „retro“. Ale na tomhle kurzu zažijete úp...
Punčový dort, pařížské rohlíčky, kremrole Každý máme své oblíbené české cukrářské kousky, že? Pokud k těm vašim patří punčák, pařížské rohlíčky a kremrole, díváte se právě na ten nejsprávnější k...
Indiánky, laskonky a mramorovaný chlebíček … Pamatujete si je z dětství, tradiční chutě z českých cukráren? Růžoví super sladcí indiánci, ořechové laskonky, mramorové chlebíčky? Tak teď vše...
Pojďte se mnou objevovat slané kynuté pečivo. Jako přílohy k salátům, na svačiny, brunche, pikniky i na party bude naprosto perfektní. Inspirované chutěmi celého světa vás nikdy nebude nudit. M...